През следващото денонощие ще продължи да духа умерен вятър от

...
През следващото денонощие ще продължи да духа умерен вятър от
Коментари Харесай

Времето утре: Нахлува студен въздух, дъждът ще преминава в сняг

През идващото денонощие ще продължи да духа сдържан вятър от изток-североизток и с него ще нахлува леден въздух. Ще бъде най-вече облачно. На места в западните и планинските региони ще има превалявания от дъжд, който с понижението на температурите ще минава в сняг, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология.
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи постепенно да се покачва. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, оптималните - сред 2° и 7°, в София - минимална към 2°, оптималната - към 4°.
Над Черноморието ще е най-вече облачно, на обособени места е допустимо да преръми едва. Ще духа сдържан до краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.
Над планините ще бъде най-вече облачно, в масивите в западната половина от страната - с превалявания от сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток, който до края на деня ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към нула градуса, на 2000 метра - към минус 3°.
В сряда ще остане най-вече облачно, съвсем без превалявания. Минималните температури ще са към и под нулата, оптималните в множеството места - сред нула и 5°. В четвъртък от юг-югозапад ще стартират превалявания и ще продължат на североизток. Ще духа слаб до сдържан източен вятър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР