През следващото денонощие ще бъде облачно със слаби валежи от

...
През следващото денонощие ще бъде облачно със слаби валежи от
Коментари Харесай

Вятър прогонва мъглите днес

През идващото денонощие ще бъде облачно със слаби превалявания от дъжд, в планините от сняг. Главно в Дунавската низина през нощта и до обяд ще има условия за поледици. Ще се появи вятър, денем ще е сдържан до мощен и с него мъглите в низините ще се разсеят, демонстрира информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология. Преобладаващите минимални температури ще са от минус 4° до 1°, а оптималните сред 3° и 8°.

Вечерта, с понижението на температурите, дъждът в Североизточна България ще премине в сняг, само че ще е в развой на прекъсване, а от запад ще стартира скъсване на облачността.

В планините ще е най-вече облачно, тук-там с валежи от сняг. Ще духа мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Температурите ще се намаляват и към 14 часа на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 4°.

Над Черноморието ще е облачно тук-там с валежи от дъжд или ръмежи. Ще се появи сдържан до мощен северен вятър. Максимални температури от 4-5° в северните, до 9-10° в южните региони. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 3 бала и вечерта ще се усили.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР