През следващото денонощие облачността ще е значителна, сочи прогнозата на

...
През следващото денонощие облачността ще е значителна, сочи прогнозата на
Коментари Харесай

Дъждовете спират, ще вали за кратко само на места

През идващото денонощие облачността ще е забележителна, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Постепенно над по-голямата част от страната преваляванията ще спрат, а през днешния ден до обяд към момента ще продължи да превалява единствено тук-там в югозападните региони.

Ще духа най-вече сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, по-високи по Черноморието, а преобладаващите оптимални: 9°-14°, тук-там до 17°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духаумерен югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 17°. Над планините ще доминира облачно време, по върховете ще е мъгливо.

През нощта против неделя тук-там, основно в Южна и Източна България ще превали дъжд.

В неделя преваляванията краткотрайно ще спрат, а облачността ще се раздра и за малко ще намалее. Ще продължи да духа до сдържан, в източните региони и северно от планините до мощен вятър от юг-югозапад. Ще се задържи относително топло за края на ноември. През нощта против понеделник от югозапад още веднъж ще завали.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР