През следващото денонощие облачността ще е значителна и с временни

...
През следващото денонощие облачността ще е значителна и с временни
Коментари Харесай

Синоптиците с много лоша прогноза за днес. Ще вали и гърми на много места. Най-зле ще е в

През идващото денонощие облачността ще е забележителна и с краткотрайни спирания ще продължи да вали дъжд. Главно в Западна и Централна България краткотрайните превалявания, тук-там още веднъж ще са интензивни, съпроводени с гръмотевици, градушки и краткотрайно увеличаване напразно.

``
реклама

Привечер преваляванията ще отслабват и на доста места ще спрат. Над източните региони облачността краткотрайно ще се раздира и понижава. Ще има и превалявания, само че на по-малко места и по-слаби. В западната половина от страната ще е съвсем безшумно, в източната ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан вятър: в масивите от Западна България – от запад-северозапад, а в Източна – от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра към 16°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието облачността ще е раздрана, тук-там ще има валежи от дъжд и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 21-24°. Температурата на морската вода е 21-23°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР