През следващото денонощие облачността ще е предимно значителна и главно

...
През следващото денонощие облачността ще е предимно значителна и главно
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 26 декември, неделя

През идващото денонощие облачността ще е най-вече забележителна и основно денем, на обособени места в Северна и Западна България ще има слаби превалявания от дъжд. Покрай Дунав, където вятърът ще е от изток-североизток, слаб до сдържан, ще бъде и мъгливо. Северно от планините и в Югоизточна България ще духа сдържан югозападен вятър. Минималните температури в обособени котловини и Североизточна България ще са към и малко под нулата, в останалата част от страната ще са най-вече сред 2° и 7°, за София - към 2°. Максималните температури ще са от 6°-8° в местата с по-трайна мъгла до 13°-15° в Предбалкана и крайните южни региони, в София - към 10°.

Над планините облачността ще е забележителна. В обособени региони в масивите в западната половина на страната ще има слаби превалявания от сняг, под към 1700-1800 метра - от дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа най-вече сдържан югозападен вятър, който след обяд изначало в северните региони ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са 10°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 56 мин. и залязва в 16 ч. 59 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 3 мин. Луната в София залязва в 12 ч. и 22 мин. и изгрява в 00 ч. и 13 мин. на 27.12. Фаза: един ден преди последна четвърт.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР