През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно време. През

...
През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно време. През
Коментари Харесай

Времето няма да поднася изненади през уикенда

През идващото денонощие над страната ще доминира облачно време . През деня тук-там, основно в Югоизточна България ще има превалявания . По-значителни разкъсвания на облачността ще има над северозападната част от страната.

Времето през октомври: с температури от 0 до 25 градуса

Ще продължи да духа до сдържан, в източните региони - мощен север-североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 5° и 10° , а оптималните - сред 14° и 19°. Атмосферното налягане ще продължи постепенно да се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за септември.

ГАЛЕРИЯ: МАГИЯТА НА ЦВЕТОВЕТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА

Над планините ще е облачно, по билата и мъгливо. На места, основно в Рило-Родопската област и Странджа ще превали дъжд, над 2000 метра - сняг. Ще духа сдържан вятър от източната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра - към 2°.

Чарът на есента в фотоси

Над Черноморието ще е най-вече облачно и тук-там, основно по южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще продължи да духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 17-18°. Температурата на морската вода е към 20°. вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

  ГАЛЕРИЯ: 12 НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ ГРАДА ПРЕЗ ЕСЕНТА

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg
  По тематиката Очаква ни топла есен, предвижда климатолог
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР