През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно, в равнините

...
През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно, в равнините
Коментари Харесай

Облаци, мъгла и слаб дъжд в първия ден от седмицата

През идващото денонощие над страната ще доминира облачно, в равнините и мъгливо време. На места в западните и южните региони ще превали слаб дъжд. Временни разкъсвания на облачността ще има над североизточните, а към края на деня и над югозападните региони. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще е до сдържан. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 8 и 13 градуса, а оптималните - сред 15 и 20 градуса.

``
реклама

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане малко по-високо от междинното за ноември, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, без превалявания. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 18 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира облачно и мъгливо време. На места, основно в масивите от Западна и Южна България, ще превали дъжд, а над 2500 метра - сняг. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11 градуса, а на 2000 метра - към 6 градуса.

Във вторник южният вятър краткотрайно ще отслабне. Над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна, само че ще е съвсем без превалявания, единствено на обособени места в южните региони ще превали слаб дъжд. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има в Североизточна България.

В сряда вятърът от югоизток още веднъж ще се усили, изключително в източната половина от страната. Ще доминира облачно време и от запад на изток денем и през нощта против четвъртък на доста места ще превали дъжд.

Температурите ще стартират да се намаляват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР