През следващото денонощие над по-голямата част от страната ще е

...
През следващото денонощие над по-голямата част от страната ще е
Коментари Харесай

Цяла България посърна след тази новина от НИМХ

През идващото денонощие над по-голямата част от страната ще е най-вече облачно, в западната половина с валежи от дъжд. В Източна България ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. Вятърът ще е слаб до сдържан от югоизток.

Минималните температури ще са сред 6° и 11°, в София – към 9°; оптималните ще са най-вече сред 15° и 20°, в София – към 15°, сочи информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца; в следобедните часове ще стартира да се покачва.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо с валежи от дъжд, преди обяд на височина над 2200-2300 – от сняг. В планините от Източна България ще е без превалявания и ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра – към 6°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 15°-18°, температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР