През следващия театрален сезон Театър София идва при вас с

...
През следващия театрален сезон Театър София идва при вас с
Коментари Харесай

Театър София играе в цялата страна и на пет софийски сцени

През идващия сценичен сезон " Театър " София " идва при вас " с турнета из цялата страна. Освен ежемесечните гостувания в разнообразни обитаеми места, най-големият общински спектакъл ще играе своите хитови постановки на други пет софийски подиуми, научи ДУМА от Деница Димитрова.

Сезонът стартира с премиерното заглавие " Невинно малко ликвидиране " в " Театро " (ул. " Върбица " 12). В тази френска " черна комедия " вземат участие Дария Симеонова, Неда Спасова и Пламен Манасиев. Режисьорка е младата Надя Панчева с креативен екип Ясмин Мандели - сценограф; Милен Апостолов - композитор.

Елеонора Иванова, позната от сцената и дребния екран, ще може да забележим на 27 септември в модерната и ексцентрична комедия " Кашонът " - още веднъж на сцената на " Театро ". Срещите на " Пер Гюнт " с тролове и полетът на свободния му дух ще се развихрят в спектакъл " Азарян " през октомври. Историята на съдбовната жена - " Лулу ", в чиято основна роля е Елеонора Иванова, също ще може да бъде гледана в " Азарян ".

От идващия сезон в " Сълза и смях " постоянно ще се играе " Горчивите сълзи на Петра декор Кант " - едно от последните премиерни заглавия на Театър " София ". Лилия Маравиля е преуспяла фешън дизайнерка, която се влюбва в момичето, чиято кариера стартира с помощта на Петра.

Театър " София " ще гостува постоянно и в Театър " Българска войска " и Младежкия спектакъл " Николай Бинев ". Сезонът стартира от Пловдив и фестивала " Сцена на кръстопът " с " Горчивите сълзи на Петра декор Кант " от Р. В. Фасбиндер.

Билети за постановките в София може да бъдат купувани онлайн от уеб страницата на театъра www.sofiatheatre.eu, от септември на касата на ъгъла на ул. " Г. С. Раковски " и ул. " Славянска " и касите на театрите, в които се играе.

Театър " София " прекрати активност в нормалната си постройка поради ремонта, който ще продължи идната година и половина. В уеб страницата на театъра и обществените мрежи ще бъде оповестена настояща информация, показва Деница Димитрова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР