През следващия месец Ник Кирьос ще трябва да се изправи

...
През следващия месец Ник Кирьос ще трябва да се изправи
Коментари Харесай

Кирьос ще се яви пред съда заради обвинение от бившата му приятелка


През идващия месец Ник Кирьос ще би трябвало да се изправи пред съда в Канбера. Причината е обвиняване в нахлуване от някогашната му другарка Киара Пасари.

Инцидентът е от декември 2021-а, а датата, на която Кирьос би трябвало да се яви е 2 август.

Обвинението, което е повдигнато на международния №40 е с оптималната присъда от две години.

„То е в подтекста на домашните отношения“, разяснява юристът на Кирьос Джейсън Мофет, който удостовери, че клиентът му е наясно с обвиняването. „Естеството на обвиняванията е съществено и господин Кирьос приема обвиняването доста съществено. Поради обстоятелството, че сме преди делото той не желае да разяснява на този стадий, само че когато пристигна време, ще отправим прес известие.“

Кирьос се раздели много шумно с Пасари като двамата си отправяха взаимни обвинявания. Към момента той има друга жена до себе си, Костийн Хатци, която самият той дефинира като любовта на живота му. Появиха се и информации, че двамата са сгодени.

Австралиецът не е първият тенисист напоследък, упрекнат за домашно принуждение. Николоз Басилашвили продължава да се съди с някогашната си брачна половинка, а Александър Зверев е разследван от АТР поради обвиняванията от Олга Шарипова.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР