През следващия месец компанията Нетфликс“ (Netflix) ще представи първата версия

...
През следващия месец компанията Нетфликс“ (Netflix) ще представи първата версия
Коментари Харесай

„Нетфликс“ ще предлага стрийминг услуга на половин цена, но с реклами

През идващия месец компанията „ Нетфликс “ (Netflix) ще показа първата версия на услугата си за стрийминг на видео с реклами. По този метод ще даде опция на по-пестеливите фенове да гледат множеството от предаванията с огромна отстъпка в подмяна на това да се примирят с спиранията за реклами, съобщи Българска телеграфна агенция.

Дебютът на услугата с реклами е плануван за 3 ноември, в миг, когато „ Нетфликс “ се пробва да обърне наклонността за понижаване на броя на клиентите. Тя ще коства 7 $ на месец в Съединени американски щати, което е 55% понижение по отношение на най-популярния проект на „ Нетфликс “ за 15,50 $ на месец, който е без реклами.

Тази услуга ще бъде пусната в Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Испания и Англия, се споделя в известие на основния действен шеф на компанията Грег Питърс.

Освен че би трябвало да се примирят с почти четири до пет минути реклами на всеки час гледане, клиентите на „ Нетфликс “, които предпочетат по-евтината услуга, няма да могат да теглят телевизионни излъчвания и филми, с цел да ги гледат, когато устройствата им са офлайн. Питърс също по този начин съобщи, че някои от стратегиите, налични в услугата без реклами, няма да бъдат включени във версията с реклами поради лицензионни проблеми.

В продължение на 15 години след основаването си „ Нетфликс “ беше без реклами, само че преди шест месеца компанията от Лос Гатос, Калифорния, реши да тръгне в нова посока, откакто регистрира първата си загуба на клиенти от повече от десетилетие.

Въпреки компликациите обаче, „ Нетфликс “ продължава да държи привилегированата позиция на пазарен водач в стрийминга на международно ниво с 220 милиона клиенти, което е с 20 милиона повече от „ Амазон “ (Amazon), с 15 милиона повече от империята на „ Дисни “ („ Дисни+ “, „ Хулу “ – Hulu, „ Стар “ – Star и И Ес Пи Ен+ ) и с цели 180 милиона повече от „ Епъл ТиВи+ “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР