През следващите шест месеца ще се говори постоянно за България,

...
През следващите шест месеца ще се говори постоянно за България,
Коментари Харесай

Юнкер към България: Голям народ сте, нуждаете се от самоувереност

През идващите шест месеца ще се приказва непрекъснато за България, тя заслужава самопризнание за своите триумфи - това сподели в извънредно изявление за Българска национална телевизия ръководителят на Европейската комисия.То ще бъде излъчено в публицистичното предаване " Панорама " довечера от 21,00 ч.

Жан-Клод Юнкер приказва за българското председателство, възможностите ни за Шенген и еврозоната и разяснява допустима ли е среща на върха Турция - Европейски Съюз през идващите шест месеца.

Ето и част от думите на Юнкер пред Българска национална телевизия:

Познавам България и българите от края на 90-те години, тъй като участвах доста интензивно в договарянията по присъединение на България към Европейски Съюз. Имам положително предусещане за председателството, тъй като държавното управление, и освен то, е добре квалифицирано. Нуждаете се от задоволително самонадеяност, каквато по неразбираеми аргументи от време на време ви липсва. За мен българите са един огромен народ, който е направил и продължава да прави доста за Европа. Уверен съм, че това председателство ще бъде сполучливо. Това е значимо и за страната. През идващите шест месеца София ще бъде столицата на Европейския съюз, на всички места ще се приказва за България. Българите заслужават самопризнание за своите триумфи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР