“През следващите няколко дни ще имаме готовност да кажем, че

...
“През следващите няколко дни ще имаме готовност да кажем, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: България ще се справи дори да се увеличи бежанският поток

“През идващите няколко дни ще имаме подготвеност да кажем, че всички механически параметри на Плана за възобновяване и резистентност са реализирани ”, това сподели министър председателят Кирил Петков довечера по време на визитата си в Центъра за поддръжка на бежанците от Украйна в Двореца на културата и спорта във Варна.

Пред публицисти министър председателят съобщи, че е разговарял с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която го уверила, че страната ни се движи с съвършена скорост.

Петков съобщи, че към този момент е ясно, че вместо градивен разговор с Руската федерация имаме вражеска страна, която нападна друга славянска страна. 

След като благодари персонално на всеки един доброволец от Центъра, министър-председателят съобщи, че

“Надявам се и другите регионални градове в страната да реализират този вид организация, този дух, когато всички поемат отговорност и демонстрират съпричастност. От на следващия ден в Центъра във Варна ще работят по 10 души на промяна - чиновници на Областна администрация и Министерство на вътрешните работи. Така ще се облекчи работата на доброволците, които посрещнаха най-голямата вълна ”, добави Петков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР