През следващите месеци се очаква Mercedes да представи новото AMG

...
През следващите месеци се очаква Mercedes да представи новото AMG
Коментари Харесай

Над 800 конски сили и 1400 нютон метра за Mercedes-AMG GT Coupe

През идващите месеци се чака Mercedes да показа новото AMG GT Coupe, което на процедура ще добави корав таван към към този момент показания по-рано SL. Двата модела ще споделят доста общи неща, в това число и задвижването, само че AMG GT Coupe ще получи особено обгрижване от върховата дивизия на компанията и ще се възползва от хибриден тракт с извънредно огромна мощ.
`Над

Компактното купе ще получи конфигурацията от AMG GT 63 E Performance, което значи, че ще забележим 4.0-литров бензинов мотор, който задвижва предните колела, работещ дружно с електромотор, който задвижва задните колела. Вероятно характерностите на колата ще бъдат непокътнати, което ще трансформира AMG GT Coupe в едно от най-бързите купета на пазара.

При четиривратата версия, тази настройка генерира 830 конски сили и оптимален въртящ миг от 1400 нютон метра, които се предават към четирите колела. Те обезпечават ускоряване от 0 до 100км/ч за 2.9 секунди и оптималната скорост от 316км/ч. Колата може да се похвали и с 12км пробег единствено на ток.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР