През следващите два месеца започва публично невидим процес на договаряне

...
През следващите два месеца започва публично невидим процес на договаряне
Коментари Харесай

Аврамов: Договарят следващото управляващо статукво, което да спре промяната

През идващите два месеца стартира обществено незабележим развой на договаряне за последващо ръководещо статукво, което да спре смяната. Под смяна разбирам основаването на правила, които да дадат еднакъв достъп на всички български жители до страната.
Това разяснява пред БНР политологът Димитър Аврамов. " Служебното държавно управление няма право на неточности, няма право да политизира оценката за бившето ръководство. Трябва да работи с обстоятелства и данни, които да бъдат показвани на обществото посредством медиите, там, където има нарушаване, би трябвало да работи прокуратурата ", сподели той.

Димитър Аврамов счита, че проверката във всяко министерство може да бъде реализирана в границите на два месеца, само че служебният кабинет би трябвало да направи по този начин, че тя да е справедлива, а не основана на някакви презумпции и преднамереност:

" Когато отидем на избори след два месеца, да си кажем, че си заслужава да гласуваме - отиваме в една по-чиста и по-подредена обществена среда, в която от гласа ни има смисъл ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР