През следващите 4 години британският произодител Land Rover ще предложи

...
През следващите 4 години британският произодител Land Rover ще предложи
Коментари Харесай

Land Rover възражда Freelander, но в различен вариант

През идващите 4 години английският произодител Land Rover ще предложи на пазара няколко нови модела. Един от първите от тях ще бъде стилен кросоувър, който ще възроди духа на именития модел Freelander, само че на размери той ще бъде по-малък от истинския всъдеход.
В основата на тази машина ще бъде осъвременената и понижена по размери версия на платформата B8. Тя е употребена за моделите Discovery Sport, Range Rover Evoque и Jaguar E-Pace. При това производителят обмисля най-малко 3 нови вид на всъдехода – налична, която ще влезе в гамата на Defender, общоприета - на Land Rover и първокласна - на Range Rover.
Очакванията са дължината на модела да не надвишава 4200 миллиметров (първото потомство на Freelander е дълго 4420 миллиметров). Така най-малкият всъдеход на Land Rover ще се конкурира с Audi Q2, Jeep Renegade и MINI Countryman, като ще се появи на пазара не по-рано от 2021 година
Освен това в гамата на Land Rover Defender ще се появи и пикап с единична кабина. Моделът ще се конкурира с Mercedes-Benz X-Class, като също ще се предлага в няколко разнообразни версии – от общоприета до суперлукозни.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР