През следващите 3,5 години трябва да се поддържаме с Патриотите

...
През следващите 3,5 години трябва да се поддържаме с Патриотите
Коментари Харесай

Борисов: Какви нови избори? Те струват колкото парите за пенсионерите! /ОБНОВЯВА СЕ/

През идващите 3,5 години би трябвало да се поддържаме с Патриотите и им благодаря, че се схващат добре в Народното събрание, съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в тирада на 4-ото Национално заседание на ГЕРБ.

" Благодаря на нашите съдружни сътрудници, които са тук и разсейват страховете, които се появяват всеки ден съобщи той и даде да се разбере, че настояванията за нови предварителни избори го ядосват. " 50 милиона костват едни избори, аргументира се той - а ние 50 милиона отпуснахме на пенсионерите. " Борисов нападна опозицията и въз основата на свършеното: " При нас има хиляди блокове направени, а при тях - хиляди предприятия бяха фалирани. "

За проверката на приватизацията, той добави: " Ние не сме против приватизацията, а желаеме да нападаме тези, които са позволили приватизационните покупко-продажби да бъдат по този начин направени. А която е почтено направена договорка - тя си върви. "

Борисов се разгласи против митинга против Йорданка Фандъкова, който протече по време на конгреса и разгласи, че застава твърдо зад кмета на София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР