През следващите 25 години ще станем свидетели на удивителни неща

...
През следващите 25 години ще станем свидетели на удивителни неща
Коментари Харесай

Първи стъпки в колонизацията на Слънчевата система

През идващите 25 години ще станем очевидци на удивителни неща в следствие от галактическите проучвания. Благодарение на идващите генерации наземни и галактически телескопи евентуално ще разполагаме с ясни изображения на сходни на Земята планети към далечни звезди. Нещо повече, допустимо е да открием следи от живот на някоя от тях.

Ще забележим и неповторими видео фрагменти, снимани „ от въздуха “ в гъстата атмосфера на Титан (спътника на Сатурн), от първия хеликоптер в далечния Космос по плана Dragonfly („ Водно конче “). Мисията би трябвало да бъде изстреляна през юни 2027 година Някъде през 30-те години евентуално ще забележим по какъв начин на Земята идват първите проби от Марс. Ако всичко се развива добре, е допустимо даже да станем очевидци на първите пилотирани експедиции до Марс на SpaceX, НАСА или Китай.

Последното обаче е под огромен въпрос, тъй като пред безвредните полети на хора до Червената планета към момента има съществени трудности. Удивителен е даже единствено фактът, че преди средата на века може да забележим старта на първата междузвездна задача на човечеството.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР