През следващите 10 месеца предстои цялостен ремонт на сградата и

...
През следващите 10 месеца предстои цялостен ремонт на сградата и
Коментари Харесай

Ремонтират гарата в Казичене за 1,4 млн.лв.

През идващите 10 месеца следва повсеместен ремонт на постройката и околното пространство на гара Казичене, заяви Българското национално радио. Ремонтът е част от огромния план: " Реконструкция на гарови комплекси Подуяне, Искър и Казичене ", който се осъществя от Националната компания " Железопътна инфраструктура ". По време на ремонта гарата няма да стопира да обслужва пасажери.

Гарата в Казичене е издигната през 60-те години на предишния век и от този момент не е ремонтирана главно. След цялостната реконстуркция ще бъде усъвършенствана енергийната успеваемост на постройката, ще бъде обезпечен и достъп на лица с понижена пъргавина. Това заяви арх. Александър Туджаров - изпълняващ длъжността началник на звеното за " Подготовка, ръководство и осъществяване на планове за гарови комплекси и терминали ":

" Ще се направи и опреснителен ремонт и на околното простраство, създаване на рамки, унищожаване на козирката към първи перон. Ще има и каса с понижена височина за хора в неравностойно състояние. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР