През следващите 10 дни няма свободни часове във в Солун.

...
През следващите 10 дни няма свободни часове във в Солун.
Коментари Харесай

До Коледа няма свободни часове за фризьорските салони в Солун

През идващите 10 дни няма свободни часове във в Солун. Това съобщи пред организация „ Практорио ФМ “ ръководителят на Сдружението на бръснарите и фризьорите от Солун и покрайнината Павлос Коловос.
Фризьорскте и бръснарските салони затвориха последни порти преди началото на в Гърция и възобновиха работа през вчерашния ден, дружно с книжарниците и центровете за техническа инспекция на колите. Подчертава се, че това са единствените бизнеси в страната, на които беше разрешено да проработят още веднъж.
 Гръцки митрополити: Отваряме черквите, не ни е боязън от санкции Гръцки митрополити: Отваряме черквите, не ни е боязън от санкции
Гръцки митрополити поясняват ограниченията против ковид като проект против вярата на хората и обявиха, че ще отворят църквите макар санкции...
Коловос споделя, че телефоните във фризьорските салони не стопират да звънят, графиците са запълнени, а най-често срещаният проблем е, че всички клиенти желаят да бъдат първи, тъй като считат, че по този начин ще бъдат по-добре предпазени от. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР