През следващата седмица ще се проведат последните АТР надпревари на

...
През следващата седмица ще се проведат последните АТР надпревари на
Коментари Харесай

Схемата в Умаг: Алкарас, Синер и още трима ярки представители на новото поколение

През идната седмица ще се проведат последните АТР съревнования на клей за сезона, като измежду тях е и тази в хърватския град Умаг. Там присъединяване са декларирали двама от най-ярките представители на младото потомство в лицето на Карлос Алкарас и Яник Синер, както и още трима обещаващи гении - Холгер Руне, Себастиан Баез и Лоренцо Музети. Днес стана явен жребият за шампионата, а ето и какво отреди той на състезателите.

Карлос Алкарас е лидер в схемата и като подобен ще открие акцията си непосредствено от втори кръг. Там го чака конфликт с спечелилия от мача сред Иржи Весели и Федерико Делбонис, а при победа като най-вероятен противник на младия испанец наподобява Даниел Алтмайер, който е и най-близо поставеният тенисист до младежа. На полуфиналите международният №5 би могъл да се изправи против своя връстник Холгер Руне или седмия подложен Фабио Фонини.

Долната половина на схемата се предвожда от Яник Синер, който също почива на старта и ще стартира против някого всред Микаел Имер и Хауме Мунар, а след това на пътя му би могъл да застане словакът Алекс Молчан. Ако успее да се оправи със съпротивата на възпитаника на Мариан Вайда, то младият италианец вероятно ще би трябвало да премери сили с поставения под номер четири Себастиан Баез или своя съотечественик, проявяващ страхотна игра през последните дни - Лоренцо Музети, който ще започва присъединяване си с мач против Аляж Бедене.

Пълния чоп за конкуренцията можете да разгледате тук:

ATP250 Umag singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР