През следващата седмица се задават жеги - до 41 градуса.

...
През следващата седмица се задават жеги - до 41 градуса.
Коментари Харесай

Идват големите жеги - до 41 градуса

През идната седмица се задават жеги - до 41 градуса. Само на места ще има превалявания с прегърмявания. Това предвижда шефът на синоптичната компания TV-MET Петър Янков.

Минималните температури в петък в западните региони ще бъдат от 13 до 19 градуса, по Черноморието от 15 до 19. Сутринта ще бъде най-вече слънчево, като следобяд от запад на изток облаците ще се усилват. Следобед ще превали и прегърми в планинските региони. Вятърът от североизток ще е слаб със скорост до 20 км/ч. Максималните температури ще са от 28 до 33 градуса, по Черноморието - до 25-29 градуса.

В събота минималните температури в западните региони ще бъдат от 14 до 19 градуса. Преди обед ще бъде най-вече слънчево. Следобед от запад на изток облаците ще се усилват. Следобед ще превали и прегърми в планинските региони от Югозападна България. Максимални температури ще са в диапазона от 29 до 34 градуса, по Черноморието - до 27-29 градуса. Над планините следобяд в Рило-Родопския масив се чакат прегърмявания с превалявания, дъждовете ще са по-интензивни в Рила
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР