През следващата седмица Продължаваме промяната ще реши за предизборна коалиция

...
През следващата седмица Продължаваме промяната ще реши за предизборна коалиция
Коментари Харесай

До седмица Продължаваме промяната решава за общо явяване с Демократична България

През идната седмица " Продължаваме промяната " ще реши за предизборна коалиция с " Демократична България ". Това заяви пред БНР депутатът Росен Костурков.

" Ще имаме събиране на двата ни групови органа - изпълнителен съвет и народен съвет на " Продължаваме промяната ", с цел да решим дали на идните избори да се явим взаимно с " Демократична България ". Каквото и решение да вземем, с тях по този начин или другояче ще извървим изборния развой и ще продължим започнатото дружно. По отношение на връщането на държавността и на битката с мафията нямаме разминаване ", сподели Костурков, който е в изпълнителния съвет на партията.

На 27 юли съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов съобщи в Народното събрание, че групировката ще предложи на " Продължаваме промяната " общо явяване на изборите. През същия ден водачите на " Ние идваме " Арман Бабикян и Николай Хаджигенов също желаеха да се явят дружно с двете обединения.

Очакванията на Костурков са служебното държавно управление да продължи битката с мафията, защото самият президент я е почнал.

" По отношение на газа се размина нашето държавно управление с президента. По отношение на газовите доставки и връзките с " Газпром " очевидно настъпихме ползи. Служебното държавно управление, и да желае, няма по какъв начин да накара " Газпром " да извършва комерсиалния си контракт. "

Според Костурков най-сериозната неточност в ръководството е незадоволителната и неправилна връзка сред сътрудниците в обединението.

" Още през март знаехме, че " ИТН " ще бутне държавното управление. Може би още тогава трябваше да желаяме избор на доверие и да се опитаме да променим нещо ", заключи Костурков.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР