През следващата година Apple ще пусне четвъртото поколение безжични слушалки

...
През следващата година Apple ще пусне четвъртото поколение безжични слушалки
Коментари Харесай

Apple AirPods 4 ще бъдат по-евтини, с нов дизайн и поддръжка на активно шумопотискане

През идната година Apple ще пусне четвъртото потомство безжични слушалки AirPods с нови функционалности, които ще ги създадат още по-привлекателни и налични за потребителите. Това оповестява Марк Гурман – прочут Apple инсайдър и публицист от Bloomberg.

В отчета се споделя, че Apple ще пусне две версии на AirPods 4, които ще бъдат в разнообразни ценови категории. Този ход се дължи на желанието на Apple да размени AirPods 3, както и по-евтините AirPods 2, които към момента са в произвеждане. Гурман отбелязва, че като се изключи дизайна, сред AirPods 2 и AirPods 3 има малко разлики, което обърква евентуалните купувачи.

Що се отнася до AirPods 4, съгласно Гурман слушалките ще получат освежен дизайн с по-къси крачета, които ще ги създадат да наподобяват като нещо приблизително сред AirPods и AirPods Pro. Очаква се прилягането на слушалките да се усъвършенства, само че не е ясно дали Apple възнамерява да добави силиконови подложки за уши. Актуализираният корпус на слушалките ще бъде допълнен от Find My Speaker, както и от USB Type-C порт.

Що се отнася до разликите сред двете версии на AirPods 4, по-скъпият модел ще получи поддръжка на интензивно шупомотискане (ANC), функционалност която сега е налична единствено в AirPods Pro. Това ще разреши на потребителите да закупят шумопотискащите слушалки на Apple на по-ниска цена, което ще направи AirPods 4 по-привлекателни.

Очаква се AirPods 4 да бъдат пуснати на пазара през втората половина на 2024 година, евентуално през септември, когато ще бъдат показани новите iPhone-и. В допълнение към това Apple има намерение да пусне обновени слушалки AirPods Max, само че в този случай новостите ще се лимитират до спомагателни цветови варианти и USB Type-C порт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР