През септември в град Варна се проведоха безплатни консултации на

...
През септември в град Варна се проведоха безплатни консултации на
Коментари Харесай

Как да изберем кухненската мивка - съвет от експерти


През септември в град Варна се организираха безвъзмездни съвещания на тематика „ Гранитни умивалници ” – от специалисти по тематиката. Специално за нашите читатели публикуваме най – значимата информация и въпроси, свързани с избора на гранитна мивка:

Как да изберем мивка?

Мивката гранитна ли да бъде или не?

Ще избера ли верният цвят?

Какво корито? Какъв смесител … А цената? А издържливостта?

Става комплицирано. Става стресиращо. Научете повече за материала и технологията за направа и си спестете главоболия.



Вижте каква информация и отговори на въпросите ни предоставиха специалистите.

Мивката гранитна ли да бъде или не?

„ Съществуват няколко благоприятни условия – изборът е Ваш, зависи и от бюджета Ви. В последните години по търсени са гранитните умивалници. Не се драскат, не се напукват,,,приспиват ” шума от водата, съчетават се добре с интериора на кухнята. Най – новият патент е CRISTADUR ® - на SCHOC К - особено създаден за потребностите на кухнята – ежедневната приложимост не оставя съвсем никаква диря.

По – елементарно ли е почистването на гранитните умивалници?

Гранитните умивалници, заради гладката си повърхнина, са по - лесни за разчистване, устойчиви на петна и драскотини, не задържат мазнини и миризми, температурноустойчиви . SCHOCK се създават по евростандарта ProHygienic21 – 99% -защита от бактерии

Какво да бъде коритото?

Дали да бъде малко, огромно, с отцедник и така нататък, зависи от кухнята Ви и от каква величина се нуждаете. Ако ползвате непрекъснато съдомиялна машина ще се справите и с по – малко корито. Ако мястото Ви разрешава, предлагаме по – огромно корито, защото в него се събира и малко и доста.

Ако изберете и отцедник, значимото е да е ситуиран от страната на дейната Ви ръка.

Как да изберем верният цвят?

Изборът на цвят е самостоятелно решение. До в този момент опитът ни демонстрира, че клиентите избират цвета в комбиниране със заобикалящата среда или пък в контрастност с плота. Има цветови избор. Някои умивалници ( SCHOCK ) се оферират в над 12 цвята.





 

 

Какъв да бъде смесителят – с душ или без?

Модерните умивалници се оферират със смесители с разнообразни благоприятни условия, от които да избирате. Тези, които са с изтегляща се слушалка оказват помощ за по – елементарно измиване на тави, отмиване на храната и разчистване на цялото корито, в случай че е огромно. Независимо дали смесителят е с душ или не, би трябвало да го поставите/изберете по – висок, с цел да може да се събират повече съдове и да се мие по – комфортно.



 

„ Изборът на мивка е едно от значимите решения във Вашата кухня. Мивката би трябвало да бъде определена по този начин, че да може да я ползвате дълго, да е комфортна и за прилагане, многофункционална и в комбиниране с ситуацията и интериора. Но най – значимото е Вие да си я харесвате! “ – показа Галин Донев шеф отдел „ Обслужване на клиенти “ в SCHOCK – гранитни умивалници.

 

Надяваме се ние и специалистите от Гранитни умивалници SCHOCK да сме Ви били потребни с предоставената информация. Ако имате всевъзможни други въпроси свързани с кухненските умивалници, може да го задавате на [email protected]

 

От SCHOCK , най – общително се съгласиха да отговорят професионално на всеки от Вас и да Ви съветват:

Гр.Варна – [email protected], tel.0876562436 – Галин Донев

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР