През септември собствениците на PlayStation 5ще получат достъп до Death

...
През септември собствениците на PlayStation 5ще получат достъп до Death
Коментари Харесай

Ново видео към Death Stranding Director’s Cut

През септември притежателите на PlayStation 5ще получат достъп до Death Stranding Director’s Cut, разширена версия на играта на Хидео Коджима, която ще донесе нови характерности, наличие и оптимизации. По време на завършилия Gamescom 2021 беше показан и уголемен филмов откъс, представящ въпросните нови характерности. Освен това, през почивните дни разбрахме, че всички фенове на играта може да чакат положителни вести напълно скоро.

Една огромна част от допълненията ще са ориентирани към основния воин Сам Бриджис. Тук ще бъдат добавени специфични стабилизатори, които ще оказват помощ за по-мекото му кацане, когато скача от огромни височини. Може и напълно да премахнете товара от раменете му и да употребявате помощта на „бъдибот“ робота, който може да носи към този момент освен товара, само че и самия Сам. И дружно с това, имате към този момент и катапулт, който прави пътуването ненужно, защото с негова помощ ще може да доставяте отдалечено пакети на огромно разстояние.

Добавена е и напълно нова постройка, която е обвързвана с съответна задача, а настрана от това, там ще откриете и стрелбище, на което може да упражнявате уменията си и да изпробвате някои от новите оръжия. И с цел да ви е още по-интересно тук, то е добавена и опцията да сравните вашите умения с тези на други играещи благодарение на онлайн класиране. Death Stranding Director’s Cut прибавя също ранкинг система към борбите с босовете, които към този момент ще може да преиграете, колкото пъти желаете. Всички нови неща може да видите в съвсем деветминутното видео по-долу, като е добре да го изгледате до самия му край.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР