През септември огледалната дата е 09.09, а магическият енергиен поток

...
През септември огледалната дата е 09.09, а магическият енергиен поток
Коментари Харесай

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

През септември огледалната дата е 09.09, а магическият енергиен поток ще бъде в оптималната си мощ.

Силата на двете деветки ще бъде утроена от трите двойки на 2022. Ето за какво, би трябвало да бъдем доста деликатни защо ще си мислим и какво ще желаяме в този ден.

 09.09 огледална дата

09.09 Какво ще ни донесе магическата огледална дата

На 09.09, доста от нас ще получат дарове от ориста, само че това няма да е просто приятна изненада, тъй като с цел да сбъднем съкровена фантазия, да реализираме задачата и да притеглим шанс, ще би трябвало да следваме елементарни житейски правила.

Според езотериката 9-ката е цифрата на завършването на даден цикъл или развой. Нещо като равносметка, краен резултат… Това значи край и опция за постигане на ново равнище. С няколко думи – девет обобщава всички предходни цифри.

Именно, на огледалната дата 09.09 пред нас могат да се отворят нови порти за ново начало, нови вероятности, нов шанс, нова работа, нова обич или ново равнище със фамилния партньор…

Числото 9 в Нумерологията.

В Нумерологията цифрата 9 е знак на разцвет и благополучие. Повтарящите се деветки ще ни оказват помощ да сбъднем и най-тайното си предпочитание. Не би трябвало да се опасяваме да поемем риск, с цел да притеглим шансът на наша страна.

Това е цифрата на огромните Вселенски секрети. Числото девет ни зарежда със мощно въображение и вътрешен глас.

Числото носи доста значима информация за живота, като цяло. То е изпълнено с свещенодействие. Новият живот се появява, откакто е бил 9 месеца в майчината вътрешност.

На 09.09 огледална дата би трябвало да действаме самоуверено и уверено!

Девет е вестителят на смяната, тъй че с цел да създадем животът си по-добър, просто би трябвало да предприемем дейности. Ако имаме потребност от смяна в любовта, би трябвало да поемем самодейността. Девет ще ни помогне да срещнем някой, който ще ни схваща и обича такива, каквито сме.

Ако желаеме нова работа или нарастване на приходите, още веднъж би трябвало да бъдем дейни. Числото 9 постоянно оказва помощ на тези, които са подготвени на всичко в името на триумфа. Деветката води такива хора по верния път, показвайки им най-краткия път към триумфа и просперитета.

Полезни препоръки от астролози и нумеролози за този магически ден:

На този ден, 09.09, астролозите и нумеролозите предлагат да „ издърпаме “ всички каузи и да приключим значими планове. Това важи изключително за финансовата и бизнес сферата, макар че може да зародят компликации, само че в случай че бъдем уверени, огледалната дата ще ни донесе невъобразим триумф.

Трябва да се погрижим за духовността си този петък. Вечерта, след работа, е добре да практикуваме дълбока медитация или йога. Това ще бъде идеалният свършек на този магически ден.

В денят на огледалните деветки си коства да проявим добрина и сърдечност към всичко към нас. Да помогнем на сътрудник, да покажем съпричастност към тези, които имат потребност от това. Повярвайте, тези наши старания и положителни каузи, несъмнено ще бъдат обилно възнаградени.

Какво ни дава обещание огледалната дата в любовта?

В персоналната и фамилната сфера огледалната дата дава обещание позитивни промени. На такива мощни дати доста влюбени двойки подписват съюз по сред си, защото те им носят благополучие в фамилния живот. Така че не се изненадвайте, в случай че някой от вашите другари реши да се ожени/омъжи тъкмо огледалната дата 09.09.

Ако към момента не сме срещнали своята сродна душа, то е доста евентуално на тази огледална дата, да срещнем другата половина на Душата. Нека не пропущаме този магически късмет!

За двойките, които изпитват рецесия в връзките, датата 09.09.2022 година също няма да отмине незабележимо. Днес „ ледът ще стартира да се топи “ и то с такава скорост, че като че ли някой ще го нагрява. Ще се получи отличен градивен разговор. Нека бъдем мъдри, благи и търпеливи.

На този ден, 09.09, Вселената дава късмет на всеки един от нас!

9 цифрата на Нептун: планетата настойник и съблазнител

В астрологията цифрата девет подхожда на далечната планета Нептун. Тя е настойник на зодия Риби, последният зодиакален знак на Зодиака. Както се вижда, още веднъж става дума за довеждане докрай, затваряне на кръг и прекосяване към ново начало.

Нептун е спорна планета. Покровителства мистиката, мистерията, подсъзнанието, отваря вратата към духовния свят.

В заключение…

Вселената ни дава късмет да „ подобрим “ пътят на нашето лично бъдеще. Защо да не се възползваме от тази мощна опция, която не ни се дава всеки ден?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР