През септември ни очакват 2 магнитни бури, но те ще

...
През септември ни очакват 2 магнитни бури, но те ще
Коментари Харесай

Да внимаваме с магнитни бури през септември

През септември ни чакат 2 магнитни стихии, само че те ще бъдат извънредно мощни, като първата ще пристигна единствено след седмица на 6 септември. Поне това е прогнозата на учените за начало на потока от слънчева светлина, който ще доближи до планетата ни.

Тези стихии се отразяват извънредно отрицателно въздействие върху здравето хората с хипертония, както и при тези със болести на сърцето и кръвоносните съдове. Хората, претърпели инсулт или инфаркт, би трябвало да бъдат изключително деликатни на този ден.

Втората магнитна стихия се чака на 26 септември, тя ще бъде даже по-мощна от предходната, тъй че геомагнитното разстройване може да има извънредно отрицателен резултат върху благосъстоянието даже на здрави хора.

Съветът на лекарите е изцяло да се откажете от физическата работа, спорта и тежката умствена работа, написа в. "Марица ".

Хората, които са изключително чувствителни към сходни феномени, е добре авансово да си набират всички нужни медикаменти, написа actualno.com. Също по този начин е значимо през тези дни да се въздържате от неприятните привички и да заложите на потреблението на по-лека храна.

Периодът е подобаващ за медитация и преосмисляне на живота. Но никога не се фокусирайте върху неуспехите и неуспехите в предишното. Това ще ви помогне да преминете по-леко през тези отрицателни феномени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР