През септември миналата година Линда Еванджелиста шокира света с признанията

...
През септември миналата година Линда Еванджелиста шокира света с признанията
Коментари Харесай

Процедурата, която я обезобрази Линда Еванджелиста

През септември предходната година Линда Еванджелиста шокира света с признанията си, че козметична процедура я е оставила " брутално обезобразена ". Някогашният супермодел не описа повече, като се изключи че се е подложила на заледяване на мастни депа в някои елементи от тялото си.
 Линда Еванджелиста и разкритията за козметичната процедура, която я е обезобразила
Процедурата, която обезобрази Линда Еванджелиста

Какво разкрива моделът

Сега 56-годишната Еванджелиста заявава: " Не искам да се укривам повече ", и дава първото си изявление за People.

Преди повече от пет години тя взема решение да се възползва от утвърдената от Американската организация по надзор на храните и медикаментите процедура CoolSculpting. Седмици след " замразяването " на мастните тъкани, те почнали да нарастват и да се втвърдяват.

Така местата, които Линда е желала да поправя - брадичката, част от гърба и бедрата, в действителност се разширили и обезобразили повече. В момента тя съди компанията Zeltiq Aesthetics, която предлага процедурата, за 50 милиона $.

" Обожавах да съм на подиума. Сега се потресвам от мисълта да среща някой, който ме познава ", споделя тя пред People. " Не мога да пребивавам повече по този начин, в криене и позор. " Оказва се, че тя е получила необичаен непряк резултат, наименуван Paradoxical adipose hyperplasia.

Еванджелиста признава, че в никакъв случай не си е представяла, че ще наподобява по този начин. " Не зная за какво предизвикваме това на телата си ", добавя тя и споделя, че се надява историята й да помогне на други хора, които се усещат по същия метод. Цялото изявление за People e.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР