През септември или октомври може да има още ремонти в

...
През септември или октомври може да има още ремонти в
Коментари Харесай

Наесен може да има още министерски оставки

През септември или октомври може да има още поправки в кабинета. Това съобщи пред БНР в петък депутатът от " Обединени патриоти " Борис Ячев. В момента ръководещите се пробват да успокоят ситуацията в страната с оставките на министрите на Владислав Горанов, Младен Маринов, Емил Караниколов и Николина Англекова. Очаква се те да бъдат гласувани от Народното събрание в петък, а досегашният здравен министър Кирил Ананиев да поеме финансовото министерство.

В началото на идната седмица ръководещите ще предложат и „ нови цели “ най-вече в обществено икономическата сфера. Въпреки това наесен е допустимо да бъдат направени още промени.

" Септември-октомври, в случай че забележим, че някои от промените в министерства, които сега не са наранени от смени, не вървят, може да бъдат направени още смени ", съобщи Ячев.

Анализираме от две седмици

Управляващите са почнали да проучват работата на обособени министерства със започването на митингите преди две седмици, изясни Ячев. Според него предлаганите в този момент смени са експертни и задачата им не е просто едни лица да бъдат заменени с други. Ячев уточни икономическото министерство, което от квотата на Патриотите. На мястото на Караниколов ще застане досегащният му заместител Лъчезар Борисов. Според Ячев той е „ специалист през целия си професионален живот “, работи в министерството от 18 години и в никакъв случай не е бил " политически обагрен ". Той дефинира като специалист и вицепремиерът Марияна Николова, която ще оглави министерството на туризма. Ячев даде да се разбере, че през последните три години Патриотите не са били удовлетворени от работата на Ангелкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР