През септември 2020 г. Ванеса Брайънт заведе дело срещу окръг

...
През септември 2020 г. Ванеса Брайънт заведе дело срещу окръг
Коментари Харесай

Нова битка за вдовицата на Коби Брайънт

През септември 2020 година Ванеса Брайънт заведе дело против окръг Лос Анджелис за прочувствен стрес и душевен вреди. Причината беше новината, че служители на реда и пожарникари са правили фотоси на мястото на мястото на самолетната злополука, лишила живота на брачна половинка и щерка й.

" Зрителни злословия " - по този начин бяха наречени въпросните фрагменти от юриста на Брайнът в встъпителната си тирада на делото, което стартира на 10 август.

" Те са били споделяни сред служители на реда, които играят дружно видео игри ", споделя още Луис Ли. " Били са споделяни неведнъж с хора, които нямат никаква основателна причина да ги виждат. "

Адвокатът сподели видеозапис на един от служителите на реда, на който се вижда по какъв начин той демонстрира фотосите на бармана, който клати невярващо глава, оповестяват от Guardian. И допълват, че Ванеса Брайънт е плакала постоянно по време на първия ден от заведеното от нея дело.
 Снимка 468463
 

" 26 януари 2020 година беше най-ужасният ден в живота на Ванеса Брайънт. Окръгът го направи още по-лош. Те сипаха сол в открита рана ", споделя още юрист Ли. На този ден злополука с хеликоптер лишава живота на Коби Брайънт, 13-годишната му щерка Джиана и още седем индивида.

От своя страна юристът на окръг Лос Анджелис Майра Хамшал акцентира, че правенето на фотоси е значима част от работата на проверяващите сходни произшествия. " Те не са онлайн. Не са по медиите. Не са били видени нито един път от ищцата ", разяснява бранителят на окръжните управляващи във връзка на въпросните фотографии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР