През септември 2017-та година Канело и Головкин се срещнаха в

...
През септември 2017-та година Канело и Головкин се срещнаха в
Коментари Харесай

Лас Вегас фаворит да приеме супербоя Канело - Головкин

През септември 2017-та година Канело и Головкин се срещнаха в борба на двама от най-великите боксьори в междинна категория, борейки се един до друг в продължение на 12 рунда, завършвайки със съдийско тъждество.

Двубоят им притегли рекордна навалица за боксово събитие в Лас Вегас, разпродавайки "Ти-Мобайл Арена " за по-малко от две седмици. Сега от въпросната сцена още веднъж са любимци да одобряват реванша, който ще се състои на 5-ти май. Най-популярната зала в Лас Вегас е мощно подкрепяна от промоутърската компания на Оскар Де Ла Оя "Голдън Бой ", която провежда дуела сред Канело и Головкин.

"От "Медисън Скуеър Гардън " са доста, доста настъпателни, само че би трябвало да призная, че първо ще дам късмет на сътрудниците си от "MGM ". Събитие като това не би трябвало да се организира на друго място с изключение на Лас Вегас поради хотелите, затворената верига и заниманията, които градът може да предложи. Има доста фактори, които влизат в играта, само че до края на идната седмица всичко би трябвало да бъде ясно ", съобщи Оскар Де Ла Оя.

Както Де Ла Оя съобщи, Вегас е идеалното място за провеждането на тази среща, което ни подухва на мисълта, че градът ще бъде хазаин на този героичен дуели. Простият факт - оттатък хотелите, затворената верига и заниманията - е, че Вегас предлага най-вече пари за огромните борби като тази, по тази причина "Града на прегрешението " е хазаин на съвсем всички огромни боксови събития в Съединени американски щати.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР