През седмицата стана ясно, че Иван Иванов няма да бъде

...
През седмицата стана ясно, че Иван Иванов няма да бъде
Коментари Харесай

Иван Иванов: Не съм в битка с никой, ние трябва да работим за българските щанги

През седмицата стана ясно, че Иван Иванов няма да бъде повече старши треньор на националния тим по повдигане на тежести.

Иванов разяснява за Българска национална телевизия, че договорът му за 2022 година е изминал на 31 декември 2022 г, и той не е бил възобновен.

" Няма драма, че аз не съм бил избран да бъда треньор на тима, само че не е този метода да се вземат решения, има си Управителен съвет, който би трябвало да ги вземе, не еднолично. Не съм в борба с никой, ние би трябвало да работим за българските щанги ", разяснява Иванов за Българска национална телевизия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Ако не се почистват в най-кратки периоди проблемите, нас не ни чака положително показване на европейското състезание, а то е част от квалификациите за Олимпийските игри. Мисля, че не е този метода, по който да се развива този скандал. Не съм афектиран, за какво да съм афектиран “, съобщи още Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР