През седмицата стана ясно, че четирима българи са застреляни в

...
През седмицата стана ясно, че четирима българи са застреляни в
Коментари Харесай

Бащата на убитата съпруга на Къро с брутален разказ, издаде детайл от зверството

През седмицата стана ясно, че четирима българи са убити в Кейптаун. Сред тях е търсеният с алена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и брачната половинка му.

Проговори бащата на убитата Гергана Кочанова - брачната половинка на Красимир Каменов-Къро . Това е огромният български плувец от предишното Петър Кочанов, който в този момент живее в Съединените щати, осведоми Нова телевизия.

Петър Кочанов е един от най-хубавите български плувци през 70-те и 80-те години на предишния век. Научава за гибелта на щерка си от чиновник в дома на щерка си.

" Тя беше най-хубавия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е голяма.

По принцип е казано, че дамите не би трябвало да се закачат. Идецата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа ", споделя той пред Нова ТВ.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007-а година отпътува на фотоси в Чикаго където се ражда първият й наследник Красимир – кръстен на татко му.

" Сега внучето ми изпраща фотоси. И споделя " Най-добрата майка на света ".

Не мога да спра да плача… за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-хубавият човек.

Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прелестни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е.

Имам единствено една щерка. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, огромна обич. Мъката е голяма ", безапелационен е Кочанов.

Съкрушеният татко е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони даже за мафиотските среди.

" Не се протяга ръка на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но доста предатели.

Всичкисапредатели. Всичкиискат управляващи и пари. Както и в политиката, по този начин и в това ", сподели Петър Кочанов.

Тази година той отпразнува 60-и празник. Издържа се като водач и в този момент се тормози по какъв начин ще се грижи за трите деца, останали сираци. " От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край.

Ще го разграбят. Да. Ненапразно споделям, че всички към него бяха предатели. Всички.

Той беше самичък против всички. Това беше. Но беше огромен мъжага. Голям мъжага. Много си обичаше децата ", твърди Кочанов.

И добавя: " Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя?Какво може да направи тя?Тя е един хубав и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото протягат ръка на нея?

Все отново в последните 100 години нямам доверие да има подобен случай в историята, освен в България, само че и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма подобен случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той сирешавашевсичко самичък "./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР