През седмицата Локомотив Пловдив се класира за полуфиналите в турнира

...
През седмицата Локомотив Пловдив се класира за полуфиналите в турнира
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив ще си връща второто място срещу последния Витоша

През седмицата Локомотив Пловдив се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на България и продължава по проект отбраната на трофея, а през днешния ден има опция да се върне към успехите в шампионата. "Смърфовете " одобряват последния в efbet Лига Витоша Бистрица с упоритостта да се реваншират пред почитателите си за загубата с 0:2 от Беоре и да излязат еднолично на второто място в класирането. Гостите са в серия от 5 провали, а в предишния кръг получиха цели 6 попадения от Етър.

Гледайте дуелът онлайн по DIEMA SPORT , както и на DIEMA XTRA , а най-интересното може да наблюдавате на GONG.BG .

Треньорът на "черно-белите " няма да може да разчита на огромна част от главните си футболисти. Мартин Луков, Милош Петрович и Петър Витанов са контузени, а Парвиз Умарбаев и Миховил Клапан са заболели. Давид Малембана пък е осъден. Все отново в предни позиции се чака да стартират Анте Аралица и капитанът Димитър Илиев. Въпреки проблемите "смърфовете " са подготвени за погром над бистричани.

Витоша няма нито една "суха мрежа " в досегашните си 23 мача. Под управлението на новия старши треньор Асен Букарев тимът записа три следващи загуби - 0:1 от Царско село, 1:2 от Берое и 2:6 от Етър. Именно младият експерт като, че ли към този момент е хвърлил бялата забрадка и оставането на отбора в елита наподобява илюзорно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР