През сълзи певицата Галена призна, че все още не може

...
През сълзи певицата Галена призна, че все още не може
Коментари Харесай

Галена през сълзи сподели последните думи на баща си

През сълзи певицата Галена призна, че към момента не може да свикне със загубата на татко си. Вичо Генчев си отишъл ненавършил още 60 години. „ Накрая той бе станал като малко дете. Връщаше се постоянно в спомените си по какъв начин аз пея с дезодоранта пред огледалото. На смъртния си одър ми призна, че се гордее с мен, в никакъв случай преди този момент не ми го бе казвал”, прочувствено показа изпълнителката в „ На кафе”.



Въпреки натоварения си график звездата на "Пайнер " през ден пътувала до родното Смядово, за се вижда с болния си баща. „ Щастлива съм, че съумях да бъда постоянно там, тъй като преди този момент рядко си ходех вкъщи”, сподели още Галена. Баща й бил обожател на националната музика и съвсем не слушал частите на щерка си, по тази причина неговите последните думи за изключително значими за нея.
Въпреки че тя ще работи по празниците, ще се опита да не липсва на двете си деца, брачна половинка си Галин и фамилията си. „ Щастлива съм, че Галин е домошар и доста се грижи за децата”, разяснява още мама-ураган.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР