През Q4’2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи

...
През Q4’2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи
Коментари Харесай

Honor в София: Магията вече не е утопия


„ През Q4’2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи смарт телефони в Европа ”, заяви Йован Нягулов, търговски управител на Honor за България (снимка: Well Done / Honor)

Сгъваем смарт телефон, който е по-тънък от 1 см, или колкото обичайните, несгъваеми флагмани на водещите марки. Изкуствен разсъдък, наличен с едно превъртане по екрана. Удивително издръжлива батерия от силиций и карбон… Това са част от нововъведенията, които сграбчиха публиката нощес в Интер Експо Център, където световният софтуерен бранд Honor показа за първи път у нас новата си серия Magic6.

За пазарните наблюдаващи, които наблюдават от близко мобилния сегмент, надали е изненада, че новият флагман Honor Magic6 Pro стана първият смарт телефон в света с пет Gold Label документа DXOMARK 2024: златни етикети за аудио, батерия, камера, екран и селфи.

„ Тази вечер в България представяме най-мощния флагман на компанията, Honor Magic6 Pro, който за първи път показва AI Magic Portal – революционна функционалност, предвиждаща потребностите на потребителите и опростяваща взаимоотношението им с просто превъртане ”, съобщи Калин Клеж, маркетинг шеф на Honor за Румъния, България, Северна Македония и Република Молдова.
още по темата
Изкуственият разсъдък е главен акцент в продуктите на Honor. „ Ние сме отдадени да внесем магия в живота на потребителите посредством интелигентни нововъведения и извънреден дизайн ”, акцентира Клеж.

Същевременно Honor генерално трансформира сегмента на сгъваемите смарт телефони с телефон, чиято дебелина се мери в милиметри вместо в сантиметри и по-конкретно – 9,9 мм в сгънато положение и 4,7 мм в разгънато. Това е моделът Honor Magic V2.

„ Магията към този момент не е утопия; тя в действителност към този момент е осезаема. След като пуснахме бюджетния Magic6 Lite телефон с най-здравия екран на пазара, тази година издигаме нововъведенията до идващото равнище с Magic V2, най-тънкият и лек сгъваем смарт телефон в света ”, сподели Клеж и показва образно изключителния дизайн на модела.

„ Издигаме нововъведенията до идващото равнище с Magic V2, най-тънкият и лек сгъваем смарт телефон в света ”, сподели Калин Клеж, маркетинг шеф на Honor за района (снимка: Well Done / Honor)

През четвъртото тримесечие на 2023 година Honor означи замайващ растеж от 116% на годишна база в Европа и е единствената марка с трицифрен растеж през интервала, уточни Йован Нягулов, търговски управител на Honor за България.

„ Продажбите на Honor доближиха 1,3 милиона смарт телефона през 2023 година за моделите 70, 90, 70 Lite и 90 Lite, което съставлява шесткратно нарастване по отношение на миналата година ”, сподели Нягулов и посочи още един триумф на компанията – приемане на 45 награди от интернационалната преса на MWC 2024 в Барселона.

През миналата 2023 година Honor се нарежда сполучливо измежду петте най-хубави марки смарт телефони в Европа за първи път, откогато е самостоятелна компания. По-рано марката беше част от портфолиото на Huawei, само че след това се отдели в независима компания с поддръжката на група китайски вложители.

„ Нашите 8000 чиновници от R&D отдела основават месечно над 300 нововъведения. 11,5% от прихода на компанията се влага в развойна активност. Затова през Q4’2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи смарт телефони в Европа. Ние отчитаме нараснал интерес към междинния и висок клас устройства на марката, където реализираме троент растеж в продажбите, спрямо моделите от миналата година ”, сподели още Нягулов.

Magic сериите на Honor трансформират промишлеността на смарт телефоните
(снимка: Well Done / Honor)

Във фокуса на демонстрациите нощес беше AI Magic Portal – асистент, захранван от изкуствен интелект, който се интегрира безпроблемно с ежедневните потребности на потребителите. „ Магическият ” портал схваща подтекста на живота на хората и се учи от държанието им, с цел да обезпечи самодейна, персонализирана поддръжка.

На процедура, Magic Portal значи по-малко време за търсене и повече време за деяние. Същевременно AI помощникът е планиран с най-съвременните протоколи за сигурност, с цел да подсигурява, че персоналните данни на потребителите са предпазени.

Смартфоните обезпечават достъп до доста потребни приложения, само че не ги вършат налични по ефикасен метод. По създание те са интелигентни, само че не задоволително интуитивни; елементарни, само че не постоянно лесни за използване; потребни, само че не постоянно персонализирани. Именно тук Honor прави разликата с Magic Portal.

Базираният на изкуствен интелект асистент схваща желанието на потребителя и му дава нужните услуги, без да е нужно той да ги желае целеустремено. Това интелигентно, персонализирано решение разрешава на потребителите да направляват без изпитание сред приложенията и да имат достъп до разнообразни услуги с едно превъртане.

AI Magic Portal не чака да бъде помолен, а схваща потребностите и желанията на хората и им показва най-подходящите услуги и информация. Например, бързо разпознава адреси от текстово известие и насочва потребителите към Гугъл Maps, което значи директна навигация през устройството.

AI Magic Portal не чака да бъде помолен, а схваща потребностите и желанията на хората и им показва най-подходящите услуги и информация (снимка: Well Done / Honor)

За обществени мрежи като TikTok и Фейсбук порталът опростява достъпа и шерването на информация, като разрешава на потребителите да изпращат детайлности за резервация или резултати от онлайн търсене с елементарно превъртане. Magic Portal улеснява и извършването на покупки, основано на изображения – той насочва незабавно потребителите към платформи, където могат да намерят и закупят мечтани продукти.

Всичко това беше демонстрирано на събитието на Honor под надпис „ Открийте магията ”, допълнено от шоуто на известния магьосник Жокера.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР