През пролетта на 2021 г. беше разкрито, че 12 водещи

...
През пролетта на 2021 г. беше разкрито, че 12 водещи
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА към английски клуб: Вървете по дяволите! От утре вие сте мои врагове!

През пролетта на 2021 година беше разкрито, че 12 водещи тима от Европа са се заговорили да образуват свое лично съревнование, с което да се отделят. Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Манчестър Сити, Челси, Арсенал, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Атлетико Мадрид, Ювентус, Интер Милано и Милан бяха подготвени да се насочат в друга посока, само че видяха яростна съпротива от страна на почитателите и управителните органи, довели до завършек на предложенията.

Александър Чеферин, който беше подготвен да забрани на тези тимове да участват в надпреварите на УЕФА, сподели на Гари Невил за Sky Sports за водачите зад плана, за който се спекулираше от известно време: " Доколкото знам, за жалост вашият клуб (Собствениците на Юнайтед) бяха доста ангажирани, както и Ливърпул. Мисля, че тези двата бяха най-замесените от британската страна в Суперлигата. Последни се причислиха Челси и Манчестър Сити. Не съм сигурен за Тотнъм и Арсенал.

" Когато дойдох в Швейцария, получих телефонно позвъняване от един от британските клубове, че ще би трябвало да се присъединим към този план. Не им харесваше, само че не желаеха да са единствените на открито. Два клуба се колебаеха доста в Англия, те споделиха, че желаят да останат другари с нас, наши другари от вътрешната страна. И Челси, и Манчестър Сити се колебаеха през цялото време и един от тези тимове ми се обади. Обадиха ми се от един от британските клубове, няма да споделям кой. Не се сдържах и споделих: " Върви по дяволите. От на следващия ден вие ​​сте мои врагове. Не желая да приказвам повече с теб ". Беше мъчно ", добави Чеферин.

Говоренето за съставяне на Суперлигата в някакъв миг в бъдещето може да изчезне, в случай че се появи по-приемлив план, който да обгръща и повече тимове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР