През пролетта и лятото маникюрът просто не може да не

...
През пролетта и лятото маникюрът просто не може да не
Коментари Харесай

Когато цъфтят цветя – маникюр с красива нежност

През пролетта и лятото маникюрът просто не може да не бъде обвързван с нещо леко, естествено и същинско. Флоралната или както я назовават ​​още „ флористична “ тематика е мощно обвързвана с маникюра. Това не е изненадващо: нежността и естествеността на тази тематика е идеална за украса на ноктите. И множеството дами избират този тип маникюр, изключително през този сезон.

Разбира се, от март до края на август цветята се търсят, само че би трябвало да разберете, че рисунките през март, в най-ранната пролет и в средата на лятото, ще се разграничават с милион %. Като цяло даже самата идея за потребление на цветове претърпя трагична смяна през последните години. Може би си спомняте, че до неотдавна беше известен маникюр с толкоз тежък, къдрав модел. В него имаше бясно неспокойствие.

За благополучие, общото търсене на такива нелепи тежки варианти в този момент е доста малко. Използването на цветя за декориране на маникюр към момента се употребява, само че е придобило други форми. Леки акценти, деликатни акварелни рисунки – като цяло, без циничност, тежест, мудност.

Всичко е спретнато и елементарно. Затова лятото би трябвало да избираме такиви красиви и наситени ярки цветове да ни радват очити. Красоттата се крие в този момент във всичкото на вънка, в най дребните детвйли които ние можем умерено да забележем.

Някой от женити не могат да се причупят и всеки пят вършат по спокоен маникюр примерно с нюд нюанси, само че има и такиви които обичат якрост. Надяваме се че вие от тези дами които обичат бляскавост и хубост през лятото, с цел да блестите като слънцето в това превъзходен летен ден.

1,

2,

3,

4,

5,

6,

7,

8,

9,

10,

11,

12,

13,

14,

15,

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР