През програмата Граждански импулс ние се стремим да презентираме и

...
През програмата Граждански импулс ние се стремим да презентираме и
Коментари Харесай

Тодор Попов пожела на призьора от Националната олимпиада по ...

" През програмата " Граждански подтик " ние се стремим да презентираме и засвидетелстваме почитание към наши съграждани, които са постигнали триумфи в разнообразни сфери на живота. Образованието, несъмнено е измежду най-важните и с изключение на всичко друго е наш приоритет. Защото значимо е какви са цели на една локална общественост, а нашите през годините постоянно са били: обучение, спорт, просвета и всички съпътстващи действия, свързани с физическата среда в нашия град. " Така кметът на Пазарджик посрещна ученикът от ОУ " Проф. Иван Батаклиев " Спас Мерджов, заел трето място на Националната олимпиада по география, и неговата преподавателка по география и стопанска система госпожа Сашка Янкова.



" Ние знаем, че зад този резултат стои трудът на това дете, на неговите преподаватели, стои поддръжката от фамилията, стои упоритостта и желанието да се показа добре. Тези неща би трябвало да се насърчават, би трябвало да се презентират и ние би трябвало да караме тези младежи да се усещат значими, тъй като те го заслужават. Спас би трябвало да знае, че се гордеем с това, което е постигнал. Аз му поисквам да е здрав и да продължава да преследва задачите и фантазиите, които има. Когато си пореден и знаеш накъде пътуваш и къде отиваш, в никакъв случай не се изненадваш там, където пристигаш.

Благодаря доста за твоите старания и за това, че всички ни зарадва с твоя триумф и желая да ти връча този културен чек и тази грамота с една дребна парична премия ", сподели Тодор Попов при награждаването на Спас Мерджов, който благодари и показа, че е доста удовлетворен от представянето си, макар, че е заел третото място.



" Доволен съм от резултата, макар, че е трето място. Надявам се все по този начин да съумявам и да подчинявам още върхове и отсега нататък. Благодаря на моята госпожа за триумфа, който реализирах, благодаря и на моето семейство за поддръжката във всичко, както и на моите другари и близки ", не пропусна да означи младият призьор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР