През празничния декември Yettel предлага iPhone 11 64GB с 300

...
През празничния декември Yettel предлага iPhone 11 64GB с 300
Коментари Харесай

Yettel предлага 300 лв. отстъпка за iPhone 11 64GB в онлайн магазина си

През празничния декември Yettel предлага iPhone 11 64GB с 300 лева отстъпка извънредно в своя онлайн магазин. До края на месеца потребителите могат да сграбчен апарата за 779,99 лева в брой вместо за 1079,99 лева в композиция с проект Тотал Макс 31.99 и контракт за 2 години или на погашение за 32,99 лева на месец за 24 месеца. Изгодната оферта прави модела един от най-достъпните смарт телефони на Apple сега и го трансформира в страховит избор за коледен или новогодишен подарък.

iPhone 11 улавя повече с двойна ултра широкоъгълна и широкоъгълна камери. С него феновете на селфитата могат да се забавляват още повече с функционалността за забавено селфи „ Слофи “, която прави и най-обикновените фотоси впечатляващи със 120 фрагмента в секунда. Благодарение на 12MP TrueDepth камера единствено с едно хоризонтално завъртане камерата автоматизирано понижава мащаба, с цел да побере още повече от селфито. Моделът снима с красива заостреност 4K видео при 60 фрагмента в секунда с всичките си камери, а ултра широкоъгълната камера улавя четири пъти повече от сцената.

Смартфонът работи с настоящия процесор от трето потомство А13 Bionic чип, който работи с последната версия на операционната система iOS. Моделът се отличава със своя Liquid Retina HD реален екран с технологията True Tone, която контролира салдото на бялото, с цел да подхожда на цветовата температура на светлината в действителната среда. iPhone 11 разполага със сигурното лицево различаване Face ID, което разрешава неотложно отключване единствено с един взор, а функционалността Haptic Touch прави по-бързо всички значими неща с контекстуални менюта и директни пътища.

Характерно за Apple, хардуерът и софтуерът работят дружно, с цел да извлекат максимума от батерията, която устоя един ден дейна работа с устройството. Моделът разполага със програмен продукт и голям брой хардуерни функционалности, настоящи до през днешния ден, и е чудесно решение за почитателите на Apple, които желаят да се снабдят с по-изгодно устройство.

Повече информация за онлайн предлагането от Yettel можете да откриете.

A за всички, които към новия си уред желаят да прибавят и нов аксесоар, в този момент могат да го създадат с 15% отстъпка. Намалението е годно до 9 януари при извършване на покупки в онлайн магазина на оператора с промокод XMAS. С него потребителите могат да вземат с 15% по-евтино всеки аксесоар от богатата онлайн гама на оператора – последни генерации слушалки и тонколони, външни акумулатори и зарядни устройства, протектори, преходни кабели, стойки за коли, магнитни стойки, флаш памет и още доста други. Целия лист с аксесоари можете да видите

Специално за феновете на онлайн извършването на покупки всеки месец операторът предлага друга извънредна оферта в своя онлайн магазин. Там потребителите могат да открият богат азбучник от артикули и услуги, да се възползват от отстъпки и разнородни промоции и да пазарят с безвъзмездна доставка на територията на цялата страна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР