През повечето време големите компании успяват добре да държат в

...
През повечето време големите компании успяват добре да държат в
Коментари Харесай

Възможно ли е Apple да има нова технология

През множеството време огромните компании съумяват добре да държат в загадка новите си артикули, само че постоянно се случва трети компании импровизирано да издадат елементи за новоочакваните джаджи.

При производителите на смарт телефони едни от най-големите издайници на идни нови устройства са фирмите за калъфи и аксесоари. Последните постоянно качват прототипи на новите си артикули, предопределени за към момента необявен смарт телефон, които загатват и за характерностите му.

Наскоро в мрежата се появиха изображения от нов артикул на Ghostek - eдин от най-известните производители на калъфи за мобилни телефони.

Снимките, качени от BGR, демонстрират калъф за нов модел iPhone, за който се спекулира, че ще бъде разгласен още тази година.

Apple устройството наподобява има напълно нова камера със единствено една леща, а предната му страна е като тази на iPhone X.

Не се знае дали компанията е съумяла да създаде камера с една леща, която да е толкоз ефикасна, колкото е двойната камера на последните модели iPhone.

Очаква се телефонът да бъде с размер от 6.1 инча - малко по-висок и необятен от iPhone X. Въпреки че Apple не са коментирали изтеклите изображения, Ghostek многкратно са били меродавен предвестител на доста предишни модели смарт телефони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР