През последното десетилетие устойчивото развитие се превърна от добро пожелание

...
През последното десетилетие устойчивото развитие се превърна от добро пожелание
Коментари Харесай

Инвестиция в бъдеще: ESG политики ще дискутират водещи компании и експерти на 19 април

През последното десетилетие устойчивото развиване се трансформира от положително благопожелание в нужда.

Глобалните активи, свързани с ESG политиките, се чака да доближат колосалните 50 трилиона евро до 2025 година

Считайки, че това е бъдещето,екипът на избра да посвети първата конференцияна медията за 2023 година точно на устойчивите политики.

На 19 април в зала " Васил Левски " наHyatt Regency Sofia ще отговорим на въпросите:
Къде се намира България по своя път към построяването на устойчива стопанска система и какви са целите и провокациите пред българския бизнес?

Как фирмите и институциите могат да си сътрудничат за постигането на общите цели и какви условия слага бъдещето към корпоративните мениджъри?

Каква възвръщаемост ще обезпечат вложенията в ESG през идващите години?
Събитието ще открие изпълнителният шеф на Дарик радиоХристо Христов.

Старши съветникът " Устойчиво развиване " вYettel Маргита Колчева ще показа образеца на компанията за сполучливо консолидиране наESG.

Изпълнителният шеф на Българска фондова борса доцент доктор МанюМоравенов и Христина Пендичева,член на Съвета на шефовете на БФБ, ще дебатират върхуESG политиките на обществените компании у нас.

Жаклин Цочева, шеф „ Корпоративни връзки, регулаторни въпроси и стабилно развиване “ в „ Кока-Кола ХБК България “, ще опише повече за нововъведенията в опаковките, които компанията й вкарва в посока по-зелено бъдеще.

Основите на устойчивия бизнес пък ще обсъдят Диляна Якова, управител " Регулации и стабилно развиване " във Филип Морис България, и специалистът по стабилно развиване иуправляващ сътрудник в denkstattБългарияБоян Рашев.

ESGполитиките на Летище София ще показа шефът на столичния аеропорт с този сектор Антоанета Стоянова.

Повече за осведомителната акция за запазване на околната среда " Зелената стълба " на списание 9 месеца ще разкажебранд мениджърът на медиятаГабриела Николова.

Входът е свободен и не се изисква регистрация. Повече за събитието можете да откриете, както и виканалите на Darik Business Review.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР