През последното десетилетие Кирил Ананиев беше незаменим лидер на листата

...
През последното десетилетие Кирил Ананиев беше незаменим лидер на листата
Коментари Харесай

Бойко пенсионира тихомълком чичото на Борислав Горанов

През последното десетилетие Кирил Ананиев беше незаместим водач на листата на ГЕРБ в Перник. Този път обаче за идните избори на 2 април за водач бе издигнат лидерът на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев. От партията на Борисов за момента не са създали обществен коментар на аргументите, заради които Кирил Ананиев е изнемощял от предизборната борба.


Припомняме, че той заемаше съществени постове в министерството на финансите още от времето на Иван Костов, беше зам.-министър по разходната част на бюджета и в държавните ръководства на Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и служебния кабинет на Георги Близнашки. Освен това е бил два пъти министър на финансите в кабинети на ГЕРБ. Парадоксът е, че най-дълго е бил министър опазването на здравето, а не на финансите – в интервала 2017-2020 година
 

Функционери на партията разкриват, че отпадането на Кирил Ананиев от листите на ГЕРБ не се дължи на някакъв спор с Бойко Борисов, а на родствената му връзка с Владислав Горанов. Ананиев е чичо на Горанов и негов най-хубав учител в дебрите на финансовата материя.

След включването на Горанов в санкционния лист на Съединени американски щати „ Магнитски “, от ГЕРБ са предпочели да скъсат всякаква връзка с него и „ пенсионирането “ на чичо му Кирил Ананиев е нагледно доказателство за стремежа на Бойко Борисов още един път да завоюва доверието на Американското посолство, означават политически анализатори.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР