През последното денонощие на територията на община Враца се е

...
През последното денонощие на територията на община Враца се е
Коментари Харесай

Община Враца: Улиците в града са обработени със 100 тона сол

През последното денонощие на територията на община Враца се е образувала 10-сантиметрова снежна завивка. Пътната мрежа в града е обработвана през цялата нощ, като употребяваното количество сол е 100 тона. За почистването на артериите за всеобщ градски превоз и пътните прави в кварталите са употребявани 10 снегорина. Централната пешеходна зона, тротоарите и зоните към детски, образователни и здравни заведения се обработват от чиновници на общинското дружество „ БКС “ с роторни машини, оповестиха от общината.
Четвъртокласната пътна мрежа е проходима при зимни условия, а в обитаемоте места от община Враца няма проблеми с електрозахранването и водоснабдяването. Извършват се обикновено главните действия по доставка на хранителни артикули и други съществени артикули по селата.
Контролът по снегопочистването се реализира от чиновници на звено „ Инспекторат “. Община Враца моли жителите на града да не паркират колите си по метод, който попречва естествената работа на снегорините и профилираната техника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР