През последния уикенд станахме свидетели на нещо изключително грозно в

...
През последния уикенд станахме свидетели на нещо изключително грозно в
Коментари Харесай

Срам и позор! Цяла България се подиграва на Георги Любенов, оказа се пълна подлога

През последния уикенд станахме очевидци на нещо извънредно грозно в предаването на Българска национална телевизия „ Денят стартира с... Георги Любенов “. След над десетилетие в ефира на родната телевизия екипът на утринното предаване стана за срам.

Жоро Любенов години наред се славеше като един от положителните и справедливи публицисти на България. Това обаче към този момент не е по този начин.

Явно от партия ГЕРБ могат да се свържат с него и с Българска национална телевизия когато и да е. Това стана ясно, когато Тома Биков се обади в ефир по време на гостуването на ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “.

Как Биков се е свързал с Жоро и от кое място въобще има телефона на Българска национална телевизия, всеки самичък може да си направи извод. Но да се разрешава сходно включване по средата на изявление с политически конкурент е нищо повече от сервилничене към първата политическа мощ.

Разбира се, можеше да се чака сходен слугинаж, имайки поради кой е шеф на Българска национална телевизия. Това е Емил Кошлкуков, който всички дефинират като човек на ГЕРБ, въпреки да влезе в политиката като човек на Царя, само че той и Бойко Борисов по този начин стартира.

Георги Любенов можеше да откаже да одобри позвъняването, само че очевидно и за него комфортният стол на водещ в Българска национална телевизия е по-голям от достойнството и достолепието му.

Инфо: Lupa.bg, Crimesbg.com

Тагове: Георги Любенов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР