През последния месец Васил Василев – Зуека се превърна в

...
През последния месец Васил Василев – Зуека се превърна в
Коментари Харесай

Зуека в първото си интервю като емигрант: Исках да осигуря спокойно бъдеще за сина си

През последния месец Васил Василев – Зуека се трансформира в една от най-коментираните персони в България. Популярният артист избра да напусне страната ни, с цел да отиде да живее в чужбина. За някой смелостта му да разгласи обществено недоверието си към ръководството на страната го прави воин, за други е страхливец, който бяга. В първото си изявление откогато живее в чужбина, той разяснява тези настроения по този начин: „ Как не им писва на хората да се занимават с тези неща. Хора, живейте си живота! “

Зуека избра да даде първото си изявление като бежанец за предаването „ Тази събота и неделя “. Той уточни, че мненията за бягство са безсмислени, защото не е избягал – към момента си живее в Европейския съюз.



Зуека сподели, че със фамилията му са обмисляли това пренасяне през последните 4 години. То е трябвало да се случи по-късно, само че икономическата обстановка в света ги е принудила да създадат идната стъпка по-рано от плануваното, с цел да обезпечат умерено бъдеще за сина си Стефан.

Когато са споделили проектите си с най-близките си, приятелите и роднините им са пробвали да ги спрат. Той обаче не съжалява за решението си. Сподели, че когато поеме по някакъв път, в никакъв случай не се съмнява и в никакъв случай не поглежда обратно.



В новия си дом, за който не пожела да показа къде се намира, Зуека продължава да рисува всеки ден.



Хората, които желаят да опознаят Васил Василев – Зуека като художник, могат да видят картините му от на следващия ден в Академия „ Никола Тесла “ на бул. „ Цариградско шосе “ 17 в София. Там ще се срещнат с творбите на още 10 създатели, обединили изкуството си под названието „ Любов на стативи “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР