През последния летен месец ще се появят до шест магнитни

...
През последния летен месец ще се появят до шест магнитни
Коментари Харесай

Шест магнитни бури ни връхлитат през август

През последния летен месец ще се появят до шест магнитни стихии с друга мощ, които могат да повлияят на по-чувствителните хора.

Магнитните стихии пораждат, когато поток от слънчева материя удари магнитното поле на Земята, създавайки някои талази.Те са предизвиквани от изригвания на Слънцето и могат да причинят разстройства в електричеството, радиовръзките и сателитната навигация. Те могат да повлияят отрицателно и върху самочувствието на някои хора.

Слънцето се снабди с два типа петна поради промяната на цикъла

Слаба стихия ще се случи на 2 август, тъй че няма да засегне по-голямата част от популацията по никакъв метод. Средната стихия ще се случи на 10 август, предава zdrave.to. На 13-и и 14-и - ще се появят слаби феномени, до момента в който на 21-и и 22-и ще има мощна стихия, която ще продължи повече от един ден. И последното събитие се чака на 29 август.

Не е нужно да се притеснявате, в случай че тялото ви не реагира по никакъв метод на галактическото време. Ако има някакво въздействие, то ще е единствено под формата на леко утежняване на настроението.

По предписание хора, на които им въздействат магнитните стихии имат главоболие, подвигат кръвно налягането, умората се демонстрира без особена причина, поражда болежка в мускулите и ставите и сънят е нарушен. Също по този начин, постоянно всичко е съпроводено от неприятно въодушевление и депресивно положение. Хората се нервират на околните си без мотив, вследствие на което пораждат кавги.

За да коригирате обстановката, коства си да се разхождате повече на чист въздух, да спите задоволително, да се откажете от нездравословна храна, алкохол и цигари и да пиете повече билкови чайове. Магнитните стихии могат да продължат няколко часа или няколко дни. В тази връзка предлагаме постоянно да имате при себе си аптечка, изключително в случай че имате хронични болести (често се появяват рецидиви по време на бури).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР