През последния час руски шахеди атакуваха Кривой рог, като на

...
През последния час руски шахеди атакуваха Кривой рог, като на
Коментари Харесай

Русия атакува с дронове Кривой рог

През последния час съветски " шахеди " нападнаха Кривой рог , като на някои места в града бяха прекратени електрозахранването и водоснабдяването.

Украинските канали за наблюдаване оповестиха за няколко безпилотни самолета, които се движат към Кривой рог, след което локалните канали в Telegram оповестиха за детонации. Някои от тях - изключително публицистичният " SWOЇ | Kryvyi Rih " - оповестиха, че в някои елементи на града са без светлината и водата.

Освен Кривой рог, мониторинговите канали оповестяват, че " шахеди " са атакували региона на Балаклея в Харковска област - с завладяването на този град стартира сполучливото нахлуване на украинските войски през есента на предната година.

Преди това каналите за наблюдаване оповестиха за детонации и/или обстрел на Противовъздушна отбрана край град Каменское край Днепър.

Украинските военновъздушни сили пишат за най-малко шест групи " шахеди ", като всички те са летели от южна посока.

В последните минути мониторинговите канали писаха, че единствено един дрон е останал в небето - покрай Кривой рог .

Въздушна паника е оповестена в Херсонска, Николаевска, Запорожка, Днепропетровска, Кировоградска, Полтавска и Харковска област.
 ISW: Путин не се отказал, желае още от Украйна
ISW: Путин не се отказал, желае още от Украйна

Киев насочва ударите по Крим

Областният център Кропивницки (бивш Кировоград) и покрайнините му са различен регион, който е атакуван от съветски " шахеди " по време на нощно нахлуване. Ръководителят на Кировоградската регионална администрация Андрей Райкович заяви в канала си в Telegram, че по предварителни данни няма жертви .

Ръководителят на регионалната администрация към момента не е дал друга информация за следствията от удара.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР