През последните три години всеки класически автомобил, който е спечелил

...
През последните три години всеки класически автомобил, който е спечелил
Коментари Харесай

Най-добрата от най-добрите: Bugatti от 1936 за $30 милиона грабна приза

През последните три години всеки типичен автомобил, който е спечелил " Best of Show " от влиятелни състезания по света, по-късно е бил правят оценка против други международни спечелили, с цел да получи купата " Най-добрият от най-хубавите ". Наградата е нещо като " Мач на звездите ", като се изключи това, че тези звезди идват от влиятелни надпревари като Amelia Island, Goodwood, Quail, Pebble Beach, Concorso d " Eleganza и други.

Тази година с трофея си потегли Bugatti Type 57 SC Coupé Atlantic, притежавана от автомобилния познавач Питър Мюлин. Тя е на стойност 30 милиона $

Предлагаме ви да фотоси и малко изложение на спечелилия и някои от останалите участници - или с други думи най-красивите и положителни ретро коли в света.

1936 Bugatti Type 57 SC Coupé Atlantic

 Снимка 339326
Източник:

Това е едно от трите годни за приложимост по публичните пътища Bugatti от този вид. То е продадено ново на потомък на семейството Ротшилд и е минало през ръцете на няколко притежатели, до момента в който стигне до Мюлин.

1939 Alfa Romeo 8C 2900B Spider

 Снимка 339325
Източник:


Този извънредно изискан италиански гранд турър е измежду най-красивите коли на Alfa Romeo в над стогодишната история на компанията. И може да се похвали с осемцилиндров мотор, подложен в купе, въображаемо за спорт.

1951 Ferrari 212 Export Cabriolet

 Снимка 339324
Източник:

Това Ferrari кабриолет е от петата моделна година на компанията и е спечелило Gran Turismo Ferrari Cup Cavallino Classic във Флорида. Прекрасно и доста мощно, мускулестото тяло е било направено по поръчка за португалския дипломат във Франция.

1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale Prototipo

 Снимка 339323
Източник:

Победителят от Concorso d " Eleganza в Италия е това малко купе първообраз. Дизайнът е дело на международно известните Bertone, с цел да смае потециалните клиенти на автомобилното шоу в Турин през 1957 година.

1933/35 Lancia Astura Aerodinamica Coupé

 Снимка 339322
Източник:

Тази красива Lancia е представител на потомство коли от италианския производител, когато името му бе синоним за техническо и инженерно предимство, както и изобретателен дизайн. Точно тази кола е била благосъстоятелност на Виторио Мусолини, наследник на Бенито Мусолини.

1929 Mercedes-Benz S Roadster

 Снимка 339321
Източник:

Този неповторим автомобил с две места е странна композиция от немско инженерство и британскa майсторска направа: лекото купе е било създадено в Лондон за титулувано британско семейство. Притежава осемцилиндров мотор с компресор, основан от самия Фердинанд Порше.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР